Namaste!Yogoteket Yogastudio är en yogastudio med flera verksamma yogalärare där alla yogalärare

verkar som egna företagare och sköter sina anmälningar, betalningar och information.

Studion drivs under förutsättning och med syfte att flera yogalärare ska kunna göra yogan till en

större del av sitt liv.


Studion ägs av Yogoteket Yogastudio AB med Evelina Gunnarsson som ensam aktieägare och VD.

Självklart vill vi att fler personer ska yoga och vi hoppas att med vår bredd av yogalärare och

yogastilar ska du hitta något som passar just dig och din längtan efter yoga. 


Studion ligger på Längbrotorg 10 i Örebro. Det finns två entreér varav den på sidan vid

lastkajen kommer användas när klass pågår. 
Detta gäller hos oss på Yogoteket YogastudioFör att boka drop-in besök vår bokning. Betalning sker till den lärare som håller klassen.

Studion öppnar cirka 15 minuter innan klassen startar. 

Under klass låser vi entreén, lämna gärna dina väska och dylikt utanför shalan.

Studion städas konternuerligt. Tillsammans hjälps vi åt att hålla den ren och fin. 


Alla lärare representerar sig själva och Yogoteket när hen verkar i studion. Gott uppförande, alla människors lika värde samt förståelse och acceptans är en självklarhet. På Yogoteket utgår vi ifrån att alla människor menar och vill väl.  Tack för att du fortsätter komma till oss,

så vi kan fortsätta finnas för dig och andra. 


Namaste!

LÄRARE PÅ YOGOTEKETEvelina Gunnarsson


Evelina är grundare och ensam ägare av Yogoteket. Hon är en E-RYT200 utbildad i Ashtanga, Vinyasa, gravidyoga, yoga Nidra samt Yinyoga.  Evelina är även utbildad minfulnessinstruktör.


Hennes stil genomsyras mestadels av hatha/vinyasayoga men framförallt av mängder med kärlek och acceptans. Hon gillar att synkronisera rörelse med andetag och väver in så väl pranyama som meditation i alla sina klasser. 


Förutom schemalagda klasser erbjuder Evelina privatlektioner och är van att hålla klass inför större grupper, såsom företagsevenemang och liknande. Evelinas varma och fina sätt går ingen obemärkt förbi. Att landa en stund på mattan med Evelina är sällan något du ångrar.Yogoteket finns på facebook ⇾ här

Och på Instagram här  ⇾ här 

Evelina finns på Instagram ⇾ här


evelina@yogoteket.se

Evelina Gunnarsson Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro
Anna Ökvist Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro
Sara Linkilä Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro


Anna Ökvist


Yoga – precis som du är. Det är kärnan/hjärtat för Anna som började sin utbildning till yogaledare på Friskis & Svettis 2017. Då hon inte är på Yogoteket så guidar hon yoga för anställda på Universitetssjukhuset  i Örebro. Anna har gått utbildning i Yinyoga, mindfulness och meditation för bl.a. Magdalena Mecweld. Året 2021 då Annas Mindfulness blev enskild firma och hon blev klar med utbildning inom barnyoga, tonårsyoga och yoga nidra. 


Tacksam att få möjligheten att utvecklas inom yogan och i livet, i det stora såsom det lilla. 


Anna brinner för mjuk/lugn yoga där närvaro i kropp och sinne får ta plats. Där andetaget skapar stillhet i det som är, här och nu.  Annas yoga vänder sig till dig som är nybörjare men även van yogis - till dig som vill få en stund av långsamhet i en tid där allt går fortare och fortare. Att hitta in i kroppen, andetaget och sinnet utan prestation eller mål. Tillåt dig att ge kroppen den rörelse eller vila som du behöver just här och nu. Att hela du får finnas till - precis som du är.


Anna finns på facebook ⇾ här

Och på Instagram ⇾ här


annasmindfulness@gmail.comSara Linkilä


Sara är en spirituell yogalärare med stort fokus på att skapa själslig kontakt genom yogan. Hon erbjuder både starka pass där hittar kontakt mellan kropp och andetag, och stilla grundande pass där du får en stor dos återhämtning.  Sara har ett stort intresse för astrologi och erbjuder även klasser utformade efter månens position - (du kan läs mer om hennes temaklasser och Fullmåne Yoga hos oss via sociala medier). 


Sara är certiferad yogalärare i Vinyasa, Hatha, Yoga Nidra samt Yinyoga. Hon är även certiferad Reiki healer och erbjuder Reiki efter tidsbokning på Yogoteket. Du kan även låta Sara spå i dig i tarot hos oss! 

Boka en privat läggning genom mail.


Sara finns på facebook ⇾ här 
Och på Instagram här  ⇾ här 

www.saralinkilayoga.com

sara.linkila@gmail.com

Karin Åqvist Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i ÖrebroKarin Åqvist


Karins intresse för rörelse började i dansen som i sin tur ledde henne till yoga.


Karins yoga är baserat på globalyoga, där hittade hon yogaflow som passar hennes dansbakgrund perfekt.


Yogan filosofi väver Karin in på ett vardagligt och lättillgängligt sätt.


Du bokar din plats hos Karin via mail till info@yogoteket.se


Jannike Widholm


Att göra yogan till en del av din vardag är det bästa du kan göra för dig själv, enligt mig. När du utför din yogapraktik så få du vara dig själv, helt utan krav och prestige. Mina klasser är mjuka med inslag av Hatha, Vinyasa Flow och Yinyoga. Kom som du är <3


Utbildning: Ryt 200hr Ashtanga & Vinyasa Flow, Sampoorna Yoga Goa, Indien. Har tidigare hållit Vinyasa flow klasser på Forma i Kumla samt Ashtanga fusion och Yoga Flow med yon på Yogalife i Örebro.


Jannike finns på Instagram⇾ här


jannikesyoga@gmail.com

Jannike Widholm Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro
Carin Carbonnier Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro

Sofie Högström


Sofie är leg sjukgymnast, dans- och yogainstruktör. Doktorand i forskningsprojektet JiT som undersöker effekter av en intervention med dans och yoga för flickor med funktionell buksmärta. 


Hon är utbildad inom Globalyoga, Medi Yoga, Yoga Philosophy, Yoga som kompletterande behandling vid olika sjukdomstillstånd och brinner för att inspirera till rörelse och främja hälsa för kropp, sinne och själ.


Att starta dagen med yoga ligger Sofie varmt om hjärtat och det vill hon gärna dela vidare.


Sofie finns på instagram här


sofiehogstrom.yoga@gmail.com

Josefine Pekkala


Josefine är en varm och inkännande yogalärare som i sina klasser inkluderar hela människan: spirituellt, mentalt och kroppsligt. Det yogiska synsättet är en grundsten i hennes liv tillsammans med kärleken för djur och natur. Josefine har god erfarenhet och kunskap kring utmattning, depression och ångesttillstånd vilket hon gärna integrerar i sin yoga - för vila och rörelse i en trygg grund och utforskande lekfullhet till livet. Yoga med Josefine ska inte göra ont och du är alltid välkommen så som du är!


Josefine undervisar i kundalini- och medicinsk  yoga med ljudhealing, workshops och erbjuder individuella sessioner på Yogoteket i samtal och holistisk läkning (du kan läsa mer om och boka session på hennes hemsida).


Utbildning:

RYT 200H Kundalini- och medicinsk yoga med ljudhealing

Lärarutbildning 210 HP

 

Josefine finns här: 
www.josefinekundalini.se

På Instagram här

yoga@josefinekundalini.se

Carin Carbonnier Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro
Carin Carbonnier Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro

Cornelia Savva


För Cornelia är yogan något som lämnar utrymme för att återvända till sig själv, kroppen och hemmet inombords. Yoga och meditation är något som bidragit till att öka och öva på kapaciteten att känna självmedkänsla. Att vara tillåtande, förlåtande och känna kärlek till sig själv. Och likaså vill hon att du ska känna tillåtelse att vara precis som du är på hennes pass. Därifrån kan vi mjukna inifrån och ut. 


Cornelia är utbildad i Hatha och Ashtanga vinyasa, 500h på RYS (registrerad yogautbildning) i Rishikesh, Indien. Hon har även genomfört kurs i MBSR, mindfulnessbaserad stressreduktion och transformerande ledarskap. Hennes bakgrund som dansare inspirerar och influerar användandet av kroppen och utformandet av övergångar i hennes klasser.


Cornelia finns på instagram här


cornelia.yogadans@gmail.com

Åsa Rönnmark-Jacobsson


Åsa har praktiserat yoga sedan tonåren och är utbildad RYT 200 samt i Yogaterapi. Åsas yogalärarutbildningar utgår från klassisk yoga och Åsa har stor kunskap om anatomi, linjering och position.


Åsas klasser genomsyras ofta av spirituella inslag kopplat till yoga filosofi och chakraenergi bland annat samt av lyhörd anpassning till gruppens behov och önskemål. Hennes klasser är både fysiskt flödande vinyasa klasser samt lugnare klasser så som yin, yin-flow och structural yoga vilken utgår från tydliga justerade asanas med syfte att justera fysisk obalans.


Åsa undervisar privat, grupper samt håller workshops.


Åsa finns på instagram här


yogasunray@gmail.com

Carin Carbonnier Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro